З держбюджету виділять кошти на реконструкцію зовнішніх мереж водопостачання у Кельменцях

13 квітня, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук взяв участь у засіданні комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, яка відбувалася в режимі відеоконференції, під головуванням Віце-прем’єр-міністра України-Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, про це повідомляє прес служба Чернівецької ОДА.

Прийнято рішення про включення до проекту постанови Кабінету Міністрів України, поданих Чернівецькою обласною державною адміністрацією, трьох перехідних проектів з обсягом фінансування на 2017 рів в сумі 41,7 млн. грн., з них за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в сумі 36,8 млн. грн., співфінансування з місцевих бюджетів – 4,9 млн. грн.

Як зазначив Олександр Фищук, виділене фінансування з державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з відповідних місцевих бюджетів забезпечить завершення робіт з будівництва ДНЗ в с. Карапчів  та реконструкції зовнішніх мереж водопостачання в смт Кельменці, а також дозволить продовжити будівництво ЗОШ в с. Рідківці відповідно до запланованого графіку проведення робіт.