З нагоди 100-річного ювілею української державної служби відбулися урочисті заходи

У залі райдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 100- річчя української державної служби. Свято зібрало представників державних установ району, а також тих, хто в різні часи чесно та шляхетно служили своєму народові та державі.

Вітаючи колег зі святом,  голова райдержадміністрації Петро Бескупський та голова районної ради Василь Козак зазначили, що бути державним службовцем – велика честь і величезна відповідальність. За їх словами, довіра до влади вцілому починається з державного службовця районних служб, який є  посередником між нею і народом. Петро Петрович також нагадав історію виникнення української державної служби та наголосив всім на виконання обітниці чесно служити Україні. Керівники подякували державним службовцям Сокирянщини за професіоналізм та відданість справі, а також вручили представникам відділів райдержадміністрації, установ району та ветеранам  державної служби  Почесні грамоти та подяки. А юні вихованці районного центру творчості дітей та юнацтва подарували ветеранам та присутнім пам’ятні символи, виготовлені власноруч.

На завершення всіх присутніх привітали святковим концертом працівники Сокирянського районного будинку народної творчості та дозвілля та аматори сцени.