З вагомими здобутками зустріли своє професійне свято працівники ДП «Сокирянське лісове господарство»

Сокирянське лісове господарство вже кілька років поспіль за результатами роботи входить до числа  найкращих підприємств Чернівеччини.  Цьогоріч лісгосп вчергове здобув Почесну нагороду «Зірка якості 2018». Нині на успішному підприємстві працює  239 спеціалістів лісової галузі, середня зарплата яких досягла вже 10тис. 200 грн.

За перше півріччя лісгоспом реалізовано продукції на 30 млн. 269 тис. грн., відтак чистий прибуток  від діяльності підприємства склав 402 тис. грн.. Сокирянський лісгосп нині є одним із бюджетоутворюючих підприємств, за 6 місяців 2019 року ним сплачено податків і зборів до скарбниць різних рівнів – 9 млн. 474 тис. грн., а місцеві бюджети поповнились за рахунок лісгоспу на  3 млн. 375 тис. грн..

Окрім основної діяльності у Сокирянському лісгоспі приділяється велика увага відновленню лісових насаджень, лише з початку року лісівники висадили саджанці дуба і інших супутніх рослин більше ніж на 50 гектарах.

З нагоди відзначення Дня працівників лісової галузі  голова Сокирянської районної ради Василь Козак та в.о.голови районної державної адміністрації Андрій Маркевич привітали трудовий колектив ДП «Сокирянське лісове господарство» з професійним святом.  Керівники районної влади відзначили належну роботу галузі та подякували лісівникам за віддану працю та високий професіоналізм.