За результатами п’ятого туру «Ліги Віза Центр» змінився лідер

П’ятий тур відкритої першості міста Новодністровськ подарував безліч емоцій вболівальникам, і щонайменше дві  захоплюючих гри, у яких інтрига зберігалась до фінального свитка.

Розпочали ігровий день спортсмени ФК «Романківці» та господарі змагань – «Ласка». У попередніх іграх Новодністровські футболісти здобули три поспіль перемоги, тож вважались фаворитами двобою. Однак і романківчани, маючи у складі кращого бомбардира турніру не збирались пасти задніх. То ж  гра вийшла цікавою та безкомпромісною і лише у кінці другого тайму господарі змогли перехилити шальки терезів на свою користь – 2:4.

У другій грі претенденти на нагороди – спортсмени села Ожеве розтрощили колектив з  Селища – 18:2, забиваючи на початку  першого тайму щохвилини по голу.

Справжньою окрасою п’ятого туру стала зустріч лідерів першості корманського «Кристалу» та «Дністровської ГАЕС». Новодністровці, зазнавши свою першу поразку з рахунком 1:3, опустились на другу сходинку в турнірній таблиці і тепер випереджають команду «Ласка» тільки за різницею забитих та пропущених м’ячів. На першому місці – команда «Кристал» з Корманя.

Замикає турнірну таблицю з цифрою нуль, навпроти графи набрані очки колектив з «Селища».

У списку кращих бомбардирів першості двовладдя – наздогнав  Володимира  Кушніра з Романківців представник Білоусівки Коломієць Максим. У них обох у активі по  12 забитих голів у ворота суперників.

 

Анна Перегінчук,

студентка 408 групи

ЧНУ ім. Ю.Федьковича,

кафедра «Журналістика»