За все, що маю, дякую батькам!

Разом з першими весняними промінчиками завітало до закладу дошкільної освіти № 2 «Барвінок» м. Сокиряни родинне свято «За все, що маю, дякую батькам» (онлайн-трансляція).

Метою проведення заходу було виховати любов і повагу до найближчих, найрідніших людей – батька і матері, бажання допомагати їм, бути чемними, уважними, завжди пам’ятати місце, де народилися. Родинне свято – найбільш зворушливе для кожного серця, адже сім’я займає особливе місце в житті кожної людини.

Зі словами вітання звернулася до присутніх директорка ЗДО Ганна Гладка, яка побажала сім’ям процвітання, щастя та любові. Ведучі свята Тетяна Кушнір та Вікторія Гладка зазначили, що родина – це святиня людського духу, благородних людських почуттів: кохання, вірності, любові, піклування. Музичні керівники Інна Сокальська та Оксана Харабара підготували зал та прибрали його вишивками, килимами, квітами.

На святі діти розповіли вірші, прислів’я, приказки про те, що ласкава мама завжди приголубить, адже її руки найніжніші, батько завжди підтримає і захистить, бабуся розкаже цікаву казку, а дідусь дасть щиру пораду. Малята дарували слова подяки своїм найріднішим за любов, добро і теплоту, прославляли український рід. Усю ніжність своїх почуттів вихованки групи «Гніздечко» показали під час гімнастичного номеру «Мамо, мамочко моя». З особливим теплом мама Оксана Харабара разом із синочком Володимиром виконали пісню «Мій син», а Іванка Дідик усіх присутніх порадувала своїм співом, виконавши композицію «Мама і тато». Малята своїми виступами переконали всіх, що батьки і діти – це одне ціле.

Всі ми добре знаємо, що людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли у неї є сім’я. Батько і мати – це два лебедині крила нашого життя, наша опора, де в сузір’ї братиків і сестричок, під опікою найрідніших, дитина має найбільше шансів на душевний комфорт та щасливе майбуття. У сім’ї вона навчається любові і добра, вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого народу.

Вихователь-методист ЗДО

Марина КУЗИК