Заступник губернатора Гостюк вже взявся за ліквідацію Сокирянської лікарні?

Не дає спокою певним посадовцям обласного рівня Сокирянський район. То вони намагаються його розділити, то людей посварити, дійшла черга й до медичної галузі. До редакції Північно-Бессарабського інформаційного порталу  надійшов протокол засідання щодо будівництва, так- так, саме будівництва центральної лікарні у місті Сокиряни. Якщо ми правильно зрозуміли, дана нарада вже друга, яку проводить пан Гостюк з цього питання, і до обговорення залучено широке коло керівників контролюючих служб та управлінь і відділів ОДА.

Заступник голови Чернівецької ОДА  дуже  стурбований, як Сокирянська ЦРЛ отримала вищу категорію, якщо друга черга приміщення  перебуває на стадії будівництва. Тобто,  посадовця рівня області не турбує, що не вистачає фінансування на експлуатацію медичного закладу, а те,  що її почали вводити в експлуатацію почергово і чому з 2011 року виділялись кошти на лікарню. Дивно, що дані наради проходили без участі власника об’єкта –  Сокирянської районної ради, однак, з невідомих причин фігурує в протоколі Сокирянський міський голова Василь Равлик, хоча підпис його відсутній.

Чим викликана така несподівана опіка паном Гостюком Сокирянської ЦРЛ.  Неначе заступник губернатора докладає максимум зусиль до закриття закладу, або ж позбавлення акредитації. Пам’ятаємо, що перевірки законності будівництва Сокирянської ЦРЛ проходили неодноразово, однак,  які їх результати?  Шановний Василю Івановичу,  не чіпайте гордість Сокирянщини – центральну районну лікарню. Навпаки, якщо ви дійсно представник держави,  докладіть максимум зусиль для ефективного її функціонування.  Чому знову ви йдете на конфронтацію ? Що вишукуєте ? Коли будете служити громаді і відпрацьовувати наші кошти платників податків, які виливаються вам у незаслужено високу зарплату держслужбовця, що йде всупереч волі народу ?