Заступник начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області відвідав Сокирянську виправну колонію № 67

21 травня 2014 року Сокирянську виправну колонію  № 67 з робочим візитом відвідав заступник начальника відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області підполковник внутрішньої служби Богдан  Громик.

Під час візиту, у супроводі начальника колонії  полковника внутрішньої служби Геннадія Мартинюка та його заступників, було здійснено обхід та проведено прийом засуджених з особистих питань. Основними питаннями, якими цікавились засуджені, були питання щодо застосування Закону України «Про Амністію 2014 році»,  застосування заохочувальних норм законодавства до осіб з тривалими термінами покарання, питання працевлаштування після звільнення та постановки на облік в органах внутрішніх справ України.

Начальник виправної установи Геннадій Мартинюк відмітив, що пріоритетними завданнями пенітенціарної служби є покращення умов тримання засуджених, приведення даних умов до європейських стандартів, проведення відповідної виховної роботи із засудженими під час відбування покарання та підготовка до їх звільнення.

За результатами обходу було відзначено, що умови утримання та дотримання законності в Сокирянській виправній колонії (№ 67) залишаються на належному рівні, однак зупинятись на досягнутих результатах не варто, оскільки з урахуванням сьогодення є питання, над якими персоналу установи необхідно працювати.

 

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 4 =