Завжди відкриті двері у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру соціального обслуговування

Відділення організації надання адресної
натуральної та грошової допомоги

Соціальна робота – праця щоденна: розуму і рук, щирих сердець і добрих думок, з великою любов’ю до ближніх. Ми знаємо – щомиті нашого візиту чекають багато громадян, яким держава гарантує підтримку, а соціальні працівники впроваджують ці гарантії на практиці.
Відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру обслуговує громадян, які потребують натуральної чи грошової допомоги.
Виходячи з можливостей, наявної фінансової та матеріально-технічної бази відділення забезпечує вищезгаданих громадян одягом, взуттям, продуктами харчування.
Також надаються швацькі та перукарські послуги, послуги по ремонту побутової техніки, тракторні послуги.
За перший квартал 2016 року відділенням обслужено 1098 осіб на загальну суму 23560грн. З них 496 громадян отримали допомогу речами, бувшими у користуванні, 28 – продукти харчування, 421 – послуги перукаря та ремонт одягу на безоплатній основі, 153 – послуги перукаря та ремонт одягу на платній основі, 2 – тракторні послуги.
У відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру діє пункт прийому речей, бувших у вжитку. Завдяки співпраці з Чернівецькою благодійною організацією «Гільфе» у січні цього року отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, теплих дорослих та дитячих речей. Працівниками відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги було організовано та роздано продукти харчування 28 одиноким непрацездатним громадянам району, які обслуговуються відділенням соціальної допомоги вдома. Також 487 одиноких непрацездатних громадян та 9 малозабезпечених громадян району отримали допомогу речами, бувшими у користуванні.
Питання якісного соціального обслуговування перебуває на постійному контролі районної влади та терцентру.
У відділеннях терцентру працюють висококваліфіковані спеціалісти, які нададуть вам якісні соціальні послуги. Тому ми запрошуємо всіх бажаючих прийти до нас. Ми нікого не обділимо увагою та турботою.