Житель Іванівців створює зі снігу персонажів мультфільмів

На подвір`ї Дмитра Бескубського з села Іванівці на Кельменеччині – справжня зимова казка. Зі снігу чоловік створив казкові фігури – Машу та Ведмедя, Снігуроньку. Заввишки вони з людину. Про це повідомляє інформаційне агентство “асс”.

Для художника з Кельменеччини сніг – це завжди натхненням. Розчистивши своє подвір`я, Дмитро Бескубський вирішив даремно часу не гаяти. – Аби на подвір`ї просто так не лежали кучугури, перетворив їх на улюблених казкових героїв дітвори, – розповідає Дмитро. – Бачив такі фігури в Інтернеті, тому було дуже цікаво спробувати їх зробити власноруч.

Озброївшись теплими рукавицями, пилкою, шпателем і ножем, чоловік узявся до роботи. Спочатку намалював ескіз, а потім «оживив» сніг. До речі, ніякого каркасу для фігур не робив. Просто вирізав їх зі снігу. – Снігуронька вийшла заввишки 160 сантиметрів, – каже художник. – Такої ж висоти і Ведмідь, а Маша – вполовину нижча. На створення однієї фігури йде приблизно п`ять годин. Найскладніше вирізати обличчя. Але коли робота готова, почуваюся чарівником.