Жителів Сокирянщини відзначено Почесними званнями

Сокирянщина завжди славилася своїми талановитими та працьовитими людьми. З нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України громадянам, які мають особливі заслуги перед Сокирянським районом, вручено посвідчення та нагрудні знаки «Почесний громадянин Сокирянського району». Рішення було ухвалено на засіданні двадцять третьої сесії Сокирянської районної ради сьомого скликання від 24 вересня 2020 року, однак у зв’язку з карантинними обмеженнями, в минулому році вручити почесні відзнаки не було можливості.

Відтак, народний депутат України Валерій Божик та Сокирянський міський голова Василь Козак, в ході національно-патріотичного дійства «Хай в серці кожної людини живе любов до України», яке відбулось 21 серпня, нагородили 20 жителів Сокирянщини дипломами Почесного громадянина Сокирянського району, а також вручили посвідчення та нагрудні знаки.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, пропаганду здорового способу життя, вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту Сокирянщини, активну участь у громадському житті територіальної громади, значний особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування диплом Почесного громадянина Сокирянщини вручено Сергію Юхимовичу Мєдвєдєву. Таке рішення прийняли депутати Сокирянської міської ради восьмого скликання в ході десятої сесії, яка відбулась 10 серпня 2021 року.

Щирі вітання! Хай примножуються славні здобутки Сокирянщини, які щоденною працею творять її жителі.