Жителька села Ожеве відзначила 100-річний ювілей

25 вересня, одна з найстарших жителів району, уродженка  с. Ожеве Дончак Єфросинія Тимофіївна відзначила свій сторічний ювілей. З поважною датою ювілярку привітали представники районної влади та органів місцевого самоврядування, зокрема заступник голови районної ради Сергій Горн, директор територіального центру надання соціальних послуг Наталія Гановська, та сільський голова села Ожеве Раїса Шевчук. Від імені районної влади Сергій Горн привітав Євросинію Тимофіївну з значною датою від дня народження, побажав їй міцного здоров’я та ще довгих років життя в колі рідних і близьких людей. На згадку ювілярка отримала пам’ятний та грошовий подарунки та продуктовий набір.

До поважної ювілярки в цей день завітали багато односельчан. Відтак, місцевий священнослужитель відслужив службу за здоров’я іменинниці. Ювілярка із задоволенням задула свічки на іменинному торті і побажала всім здоров’я.

Як розповіла  онучка ювілярки, Євросинія Тимофіївна  народилася і все життя  прожила  в рідному селі Ожеве. Пережила румунську окупацію. Має 27 років загального стажу роботи. Євросинія Тимофіївна працювала дояркою в сільському колгоспі «Прапор Перемоги». Рано овдовіла і сама виховала трьох дітей, двоє з яких вже померли.  З пам’ятною  датою ювілярку привітали син, 2 онучок та 2  правнуків з сім’ями.

У свій поважний вік Єфросинія Тимофіївна має добрий слух та зір, любить жартувати та співати пісень. Ювілярка залишається душею та берегинею роду, словом,  долає труднощі життя. Ще кілька місяців тому сама поралася по господарству, але нещодавно отримала травму ноги і дуже жалкує, що не може допомогти онукам на городі. Ось так з добром і усмішкою 100-річна ювілярка з с. Ожеве попросила передати привіт у райцентр, всім знайомим добрим людям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + 4 =