Життя ми дітям віддаємо по краплині…

Одне з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери , звичайно ж , завжди було і залишається улюбленим нами . Це – День працівників освіти, який відзначають у першу неділю жовтня.

А 27 вересня в Україні відзначали Всеукраїнський День дошкілля.  З цієї нагоди 2 жовтня 2019 року в Романковецькому дошкільному навчальному закладі «Чебурашка» відзначили День працівників освіти та День дошкілля. Адже це день особливої уваги до тих, хто виховує та навчає і кого виховують та навчають.

Дитячий садок – це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої держави, – діти віком від 2 років. А допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі: вихователі, помічники вихователів, завідуюча,  музичний керівник, медсестра, психолог, кухарі та інші працівники.

Педагоги нашого закладу щодня своєю невтомною працею, творчими успіхами, педагогічними здобутками доводять батькам, колегам, що вони гідні пошани за свій професіоналізм та рівень педагогічної компетентності.

Тому  в цей  день у закладі було святково та урочисто. Ошатно прикрашена зала, веселі вихованці та урочисто піднесені їхні наставники. На свято були запрошені колишні працівники, які вийшли на заслужений відпочинок.

Щирі слова привітання звучали від завідуючої ДНЗ Лисої Наталії Петрівни, яка наголосила, що нинішні урочистості – це ще одна можливість акцентувати увагу на важливості дошкільного виховання у формуванні  особистості та подальшому житті дитини, показати творчий потенціал педагогів-дошкільників.

Наповнені любов’ю та щирими усмішками були вітання від маленьких вихованців ДНЗ. У піснях та віршах вони подякували за щиру турботу своїм наставникам, побажали  здоров’я та наснаги, порадували своїми танцювальними здібностями.

Приємні хвилини естетичної насолоди присутні отримали від пісень, які подарували музичний керівник Тарабузан Руслан Іванович та вихователі закладу.

Привітати своїх наставників прийшли і випускники  минулих років. Вони щиро дякували вихователям за науку та побажали їм довгих років життя.

Слова вітання  дітям та працівникам закладу  лунали і з уст колишньої завідуючої ДНЗ  Лисої Любові Миколаївни.

Ветерани  поділилися спогадами про довгі, нелегкі але цікаві роки праці в садочку. І жоден із педагогів не пожалкував про те, що обрав саме цей шлях у своєму житті. Квіти, подарунки, які виготовили вихованці закладу, були саме тією крапелькою вдячності, на яку заслуговують ці люди.

Нікуліца Олена Михайлівна,

 вихователь – методист ДНЗ «Чебурашка» с.Романківці