Зловмисник вкрав у жительки Сокирян коштовності та втік на Прикарпаття

Чоловік обікрав мешканку міста Сокиряни, і з краденим подався в іншу область.

37-річна жителька районного центру повідомила у міліцію, що із її будинку зникли ювелірні вироби на суму 5 тисяч гривень. Правоохоронці провели заходи, аби встановити особу зловмисника. У результаті встановлено, що коштовності поцупив 47-річний мешканець Хотинського району.

Чоловік рік тому звільнився із місць позбавлення волі та переїхав жити до Сокирян. Як зясувалося, роки проведені за гратами, буковинця нічого не навчили і він знов взявся за старе.

Зловмисник зізнався правоохоронцям у вчиненні злочину та розповів, що ювелірні вироби продав. Гроші йому нібито потрібні були для придбання іграшок онуці, яка проживає в Івано-Франківській області.

–              Які б не були мотиви у чоловіка, йому все ж доведеться відповідати за скоєне – зазначив заступник начальника Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області Олександр Кримінський. Слідчі за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Буковинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу

 

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 57 = 64