Знову на дитячих обличчях засяяла посмішка

Днями працівники служби у справах дітей районної державної адміністрації та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали до осель діток, які повернулися у свої сім’ї із закладів інституційного догляду та виховання, а також діток, із  родин, що опинилися у складних життєвих обставинах. Фахівці соціальних служб вручили юним жителям Сокирянщини продуктові та овочеві набори, а також різноманітні солодощі, зібрані впродовж благодійної акції «Добро починається з тебе».

Організатори акції вкотре переконуються, що доброта душі людей, які проживають на сокирянській землі, не має меж. Незважаючи на те, що акція проходила у надзвичайно стислі терміни, – всього три дні, до участі долучилось багато небайдужих людей, завдяки яким на обличчях 40 діток знову засвітились щасливі посмішки. Заради таких емоцій, такого дитячого непідробного щастя і вдячності,  варто жити і робити добрі справи. Добро обов’язково повертається сторицею – особливо, якщо воно зроблене на благо дітей.

До участі у благодійній акції долучились працівники районної державної адміністрації та районної ради, районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області, Сокирянського районного відділу державної виконавчої служби, центральної районної бібліотеки, районного будинку народної творчості та дозвілля, відділу державної прикордонної служби Чернівецького прикордонного загону, Сокирянського районного військового комісаріату, Сокирянської філії Чернівецького обласного центру зайнятості, Сокирянського управління Головного управління Державної податкової служби у Чернівецькій області, Сокирянського районного суду, комунального підприємства районної ради «Сокирянське районне бюро технічної інвентаризації», Сокирянського районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області, комунальних неприбуткових підприємств районної ради «Сокирянська районна лікарня», «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги», «Сокирянська стоматологія», приватні підприємці Анатолій Василишин та Інна Корчинська.

Дякуємо всім, хто долучився до благородної та вкрай важливої справи.