Знову – відкриття міні-футбольного поля і, звичайно ж, знову не у Сокирянах
59865166_2271771613070578_2833319869959634944_n.w800

Міні-футбольним полем зі штучним покриттям тепер хизується і Кіцманська ОТГ – аналогічний проект, що намагаються вже два роки «реалізувати» у Сокирянах. Не заважає спеціалістам ні погода, ні форс-мажори… Роблять все заради громади і для людей…

9 травня спортивний об’єкт урочисто відкрили, перед жителями виступили чиновники різних рівнів. Зокрема, Іван Рибак, що є нардепом від цього округу, зазначив: «Продовжуємо розбудовувати спортивну інфраструктуру на Буковині. У Кіцмані сьогодні урочисто відкрито футбольне поле зі штучним покриттям. Тепер юні та дорослі спортсмени будуть грати у футбол, розвивати свої навики на сучасному майданчику. Маємо черговий приклад якісної співпраці Уряду, Верховної Ради, місцевої влади та небайдужих жителів краю». Варто зауважити, що це вже другий, зданий в експлуатацію такий об’єкт на окрузі народного депутата Рибака.

А що ж зробив наш обранець до Верховної Ради для Сокирянщини? Окрім політичних інтриг та маніпуляцій немає що і згадати! А підлабузники кричать про співпрацю… Діла –  на копійку, а балачки..?

А тим часом Кельменецька місцева прокуратура у березні за фактом привласнення бюджетних коштів, які перерахувала Сокирянська міська рада на будівництво міні-футбольного поля, розпочала кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 191 Кримінального Кодексу України. Наразі правоохоронці Сокирянщини розслідують це кримінальне провадження.

001