«Золотий дубль» юних волейболістів

11 травня в селі Лужани Кіцманського району проходила першість Чернівецької області серед  ДЮСШ ГО «ВФСТ «КОЛОС» з волейболу. Змагання відбулися в двох просторих спортивних залах Лужанського ЗНЗ І-ІІІ ступенів ім.Василя Орлецького  між хлопчиками та дівчатками 2004-2005р.н.      До фіналу потрапили команди Новоселицького,Кіцманського та Сокирянського районів .Справжніми тріумфаторами цього свята стали вихованці Сокирянської ДЮСШ-спершу звання чемпіонів області здобули дівчатка:Самараш Єлизавета,Проданюк Вероніка,Демчук Ольга,Мідріган Дар’я,Самараш Тетяна,Ленькова Ксенія з Білоусівки та Хрептієвська Вікторія,Цура Анастасія з Вітрянки; (тренер Подгорний Дмитро Іванович).

А вже за півгодини  найвищу сходинку п’ядесталу пошани випробовували наші  хлопчики:Кобаліс Володимир,Калим Олександр,Дем’янчук Вадим з Вітрянки,Подгорний Іван,Янчак Давид,Маленький Владислав,Бєдний Назар з Білоусівки,та Іващук Ярослав,Добровольський Олександр з Вашківців; (тренер Черней Владислав Михайлович).

Тепер, наприкінці червня, обидва колективи-переможці чекає фінал  у місті Скадовську,куди приїдуть переможці всіх областей України.