Зустріч ветеранів освітянської ниви – традиція бібліотеки села Гвіздівці

Літнім людям, які все своє трудове життя пропрацювали у великому колективі, серед дитячого галасу, зараз перебуваючи на заслуженому відпочинку, звичайно не вистачає спілкування. Тому осіннього, недільного дня наші вчителі мали змогу зустрітися, привітати один одного зі святом, пригадати трудові будні та переглянути підготовлену для них концертну програму.

Вітаючи шановних наставників, сільський голова І.В.Гангал розпочав свою промову вшануванням вчителів з якими, на жаль, зустрітися не маємо змоги. З сумом згадували вчительку Лідію Василівну Процюк, що саме 6 жовтня рідні та близькі провели в останню путь. Хай буде царство небесне тим мудрим людям, пам’ять про яких залишиться у наших серцях та спогадах. Через сумну звістку ця зустріч не була радісною, але була до сліз щирою, теплою та пам’ятною.

Відтак сільський голова, працівники культури, вчитель музичної школи М.Г.Гуцол із бандуристами-початківцями та колектив “Калина” висловлювали свою шану, повагу та вдячність тим, хто нас “робив” людьми. Для них звучали цікаві діалоги, мелодії, пісні, поезії.

Організовуючи цей захід, ми всі намагалися щоб вчительське “побачення” у бібліотеці додало нашим дорогим наставникам здоров’я та наснаги для такої ж зустрічі у наступному році.

Чи не кожна людина назавжди запам’ятала голос і образ вчителя і він буде жити у нашому серці поряд із образом батька і матері.

Безмірно вдячні нашим вихователям та вчителям. Здоров’я, тепла та затишку, многая літа!

Куцька Руслана