Зворушливий день свято випуску дітей до школи в Романковецькому дошкільному навчальному закладі «Чебурашка»

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Цього дня гостей  зустріла святково вбрана зала. Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.

І ось ця мить настала. Під звуки пісні «Маленька країна» вибігають діти і зворушливо танцюють  танок.

Підготували та провели це свято вихователі  на тему «Репортаж з випускного свята у групі «Мальви». Саме проведення свята було яскравим та динамічним. Емоційному настрою  сприяли кастинг на передачі «Ікс Фактор», «Танцюють всі», «Майстер-шеф», «Найрозумніший» та «Україна має талант».  Кожен випускник  показав свій талант, свої уміння та навички, які вони здобули в дитячому садку і якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки.  Після  того, як всі діти успішно  продемонстрували свої  уміння, вихователі оголосили, що вони зараховані до сотні найталановитіших дітей України.

Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки.  Звучали слова вдячності всім працівникам дитячого садка. А з яким хвилюванням діти танцювали свій останній вальс в цьому залі та подарували завідуючій дитсадка зворушливий танець «Птиці».

Всіх випускників привітала   завідуюча дитячим садком Лиса Н. П., яка побажала успіхів у навчанні, бути справжніми людьми та любити свою Україну, а також   вручила майбутнім школярам їхні перші в житті дипломи.

Батьки  винесли подяку всьому колективу ДНЗ  за створення сімейного затишку та надання  високого рівня послуг дітям.

На завершення свята дошкільнята вийшли надвір із різнокольоровими кульками в руках. Заплющивши очі, вони загадали своє найзаповітніше бажання і відпустили кульку в небо з надією, що все задумане здійсниться…

То ж побажаємо,  щоб у кожного сьогоднішнього випускника в неминучому дорослому житті обов`язково здійснилася дитяча мрія.

IMG_0160 IMG_0182 IMG_0207 IMG_0235 IMG_0245 IMG_0255 IMG_0287 IMG_0314 IMG_0385

 

  1. Nina коментує:

    Bawaiy vsim vupycnukam, zdiusnennya ixnix mriu, wob bylu wasluvumu, ta prunosulu svoim batkam, tilku radist

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + = 13