22 березня відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання

22 березня відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (англійської, німецької).

У Сокирянському районі на пункті тестування (ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 м.Сокиряни) проведення пробного тестування забезпечували 24 педагогічних працівники, які пройшли відповідне навчання.

Загальна кількість зареєстрованих учасників на пробне тестування (22 березня) складає 116 осіб. На пункти тестування з’явилося 96 абітурієнтів (82,8%) від загальної кількості зареєстрованих.

Найбільше зареєстрованих абітурієнтів  з української мови і літератури – 75, англійської мови – 15, фізики – 12; менше – хімії – 8, німецької мови – 5, всесвітньої історії – 1.

Впродовж трьох робочих днів після дня пробного тестування абітурієнти, які були відсутні на пробному тестуванні, зможуть отримати комплект тестових матеріалів.

29 березня пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходитиме з математики, історії України, біології, географії, світової літератури.

Загальна кількість зареєстрованих учасників на пробне тестування (29 березня) складає 109 осіб.

Найбільше зареєстрованих абітурієнтів  з математики – 45, історії України – 24, біології – 21; менше – географії – 13, світової літератури – 6.

 

Учасникам пробного тестування необхідно обов’язково роздрукувати запрошення з «Особистого кабінету учасника пробного ЗНО» на сайті Івано-Франківського регіонального центру.

Для пропуску на пункт тестування (ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 м.Сокиряни), який розпочнеться о 10:15 і триватиме до 10:50, абітурієнтам необхідно мати наступні документи:

– паспорт;

– запрошення;

– квитанцію про оплату пробного тестування.

Після завершення роботи над тестом абітурієнт зможе забрати тестовий зошит, бланк відповідей, інформаційний бюлетень, в якому буде вказано, як визначити кількість тестових балів, набраних під час проходження пробного ЗНО.

Крім того, на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти буде розміщено сервіс із визначення результатів пробного ЗНО за рейтинговою шкалою 100-200 балів, а також детальну інформацію щодо особливостей роботи з ним.

Для осіб, які скористаються сервісом, результати пробного ЗНО за шкалою 100-200 балів будуть розміщені на інформаційних сторінках «Особистий кабінет учасника ПЗНО».

 

5 березня, завершилася реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання, яка не відрізнялась від попередніх років. Всі випускники мали змогу самостійно зареєструватися через мережу Інтернет або звернутися за допомогою до навчальних закладів та Групи моніторингу.

Зміни у перелік предметів чи реєстраційних даних можна було вносити не пізніше 19 березня 2014 року. Для цього абітурієнти проходили повторну реєстрацію, ще раз надіславши до регіонального центру документи і раніше отриманий Сертифікат.

Кількість зареєстрованих у Чернівецькій області станом на 5 березня 2014 року становить – 4030 осіб, з них випускники загальноосвітніх навчальних закладів – 3358 (53,4% від загальної кількості випускників; для порівняння: в 2013 році – 4072 (62,3%).  В Сокирянському районі зареєструвався 161 учень (58,3%).

Найбільше зареєстрованих абітурієнтів в Чернівецькій області з української мови і літератури – 3958, історії України – 2376, математики – 1984, біології – 1541, географії – 983, англійської мови – 846, хімії – 828, фізики – 523; менше – світової літератури – 183, всесвітньої історії – 159, німецької мови – 143, французької мови – 124,  російську мову – 51.

Після остаточного завершення реєстрації спільним наказом Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації та Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти будуть визначені пункти тестування. В минулому році в області їх нараховувалося 12 в трьох округах (Сторожинецькому, Хотинському, Чернівецькому).

Графік проведення ЗНО-2014

3 червня – іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)

5, 6 червня – українська мова і література

10 червня  – російська мова

12 червня  – математика

14 червня  – географія

16 червня  – біологія

18 червня  – фізика

20 червня  – історія України

23 червня  – хімія

25 червня  – всесвітня історія

27 червня  – світова література

Кожен абітурієнт матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + 1 =