Атестація – іспит на компетентність

 

29 березня 2016 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с.Шебутинці відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії.

Після вступного слова директора школи Галак О.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Тимчук Г.Г. дістала із чарівної скриньки діаманти – вірші-загадки, які характеризували вчителів, що атестуються.

Засідання розпочалося із неофіційної частини, яка проводилася у формі ділової гри. Креативністю відзначалися реклами всіх педагогів, які представляли себе як фахівці під час проведення конкурсу «Вас розшукують». Неординарні рішення приймали вчителі під час роботи над педагогічними ситуаціями, які їм було запропоновано. Працюючи в групах  вчителі створювали портрети успішного та неуспішного вчителя. Було виділено, яких помилок не потрібно припускатися у роботі, а чого потрібно вчитися, щоб стати успішним педагогом. Завершилася ділова гра іспитом, під час якого кожному з учасників було запропоновано виконати цікаві фахові завдання. Одним із завдань для вчителя історії було знайти скарб у методичному кабінеті. Він був приємно вражений, коли у вказаному місці на нього чекали архівні документи  ХІХ – початку ХХ століття із особистої бібліотеки колишнього вчителя історії та директора школи Тимчука О.М., які було передано його сином Тимчуком В.О. для шкільного музею.

Засідання атестаційної комісії пройшло у невимушеній, доброзичливій атмосфері.