Березневі ранки у «Веселці»

На початку весни, в перші березневі дні в ДНЗ №1 «Веселка» м.Сокиряни відбулися заходи, з нагоди Міжнародного жіночого дня 8-Березня, які вже стали традиційними. До цього свята діти готувалися заздалегідь, з великою любов’ю  власноруч виготовляли рідним бабусям та матусям подарунки: долоньки із солоного тіста; паперові об’ємні квіти, наповнені цукерками; портрети матусь; печиво, виготовлене дітьми. А матусі пошили яскраві, оригінальні костюми  квітів, лялечок, горобчиків та казкових героїв.

Виступ кожної групи був неповторною міні – виставою із своїм сюжетом. Розпочали святкування найменші вихованці (вихователі Корчинська В. Д. та Кривчанська Т.М.). Для трьохрічних дітей це було перше самостійне свято, своєрідний іспит, який вони склали на відмінно. Хлопчики-«горобчики» та дівчатка – «квіточки» старанно виконували пісні та таночки. Молодші дошкільнята проявили свої акторські здібності в інсценізації казки «Березневий колобок», а дівчатка – «ляльки» майстерно зімітували їх рухи (вихователь Мартинюк І.П.). Всім підняв настрій жартівливий танець  хлопчиків – «кухарят» із головним «шеф-кухарем» (вихователь                         Придаткіна О.М.). Малята середньої групи «згадали дитинство», перетворившись на карапузів (вихователь Звєрєва Є.І.). Приємним сюрпризом став гімнастичний етюд «Маша та ведмідь» у виконанні вихованки цієї групи Скрипчук Валерії. Особливо активними були татусі, які розкрили свої хореографічні здібності, виконавши попурі з різних танців. Зворушливим був початок свята старших дошкільнят, які під час танцю «Мамине серце» подарували матусям повітряні кульки у вигляді сердець (вихователі Гладка Г.С., Нагірняк В.В.). Хлопчики, як справжні джентльмени, виконали танець з капелюхами. Пісні виконувались не тільки українською, російською, а й англійською мовами. Діти, як справжні артисти, вміло користувались мікрофоном і виконували пісні під музичні фонограми, які підготувала муз.керівник  Маковійчук С.Л. Завершальним акордом кожного заходу був спільний танець дітей з мамами під пісню «Мамо, я до тебе лину».

Виступи дітей нікого не залишили байдужими. Із святкової зали всі виходили розчуленими, з приємними посмішками та весняним настроєм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

47 + = 51