Чому з НЕЙМОВІРНОГО села Ломачинці масово виписуються люди? Можливо, це цікава тема для правоохоронців?

Як птахи відлітають у теплі краї, де зручніше, комфортніше, поживніше, так і у Ломачинцях… розпочалася активна «передвиборча міграція». Днями соціальні мережі вибухнули повідомленнями про те, що багаторічні «активісти і крикуни», що туманили своїм односельцям голови, банально відпрацьовуючи «нардепівське» замовлення за привілеї і посади, залякували своїх земляків за допомогою спецпідрозділів і на свій розсуд «крутили» законом,  тепер вже, як би … і не ломачинчани… Змінивши прописку, перекидають свої «бригади» у славне місто енергетиків – Новодністровськ?

Чому ж покидають свої рідні, неймовірні Ломачинці ті, хто ще напередодні кричав про свою турботу про населений пункт, безкінечну любов до села та людей? Стає, все ж таки, очевидно, що це були просто слова, а власна вигода, амбіції, перспективи – ближчі. Так і вимальовуються істинні причини зміни адрес. У Ломачинцях люди вже добре знають ціну цим крикунам, а новодністровці? Невже «переселенці» плекають надії, що зможуть обкрутити круг пальця і містян?

«Нажигова команда» тепер матиме всі можливості підтримувати на виборах у Новодністровську свого кандидата, а, можливо, самі випробовуватимуть власні сили у якості претендентів у депутати? Бо ж це очевидно, що «добратися» до влади у місті енергетиків буде легше, адже кількість виборців, – менше 10 тисяч людей, а,  отже,  діє багатомандатна мажоритарка відносної більшості. Кандидати не залежатимуть від партій, їх списків та квот. Є можливість самовисунення.

Новодністровська міська територіальна виборча комісія своєю постановою наприкінці серпня 2020 року утворила 8 багатомандатних виборчих округів. Кількість людей, що зможуть проголосувати у кожному з них,  варіюється від 796 до 1198 осіб, відповідно,  мандати зможуть отримати 22 депутати, по 2-3 від кожного округу. Отримав більшість – вперед у раду.

http://novod.info/publikacii-2020-2/perelik-teritorialnih-viborchih-okrugiv-z-chergovih-viboriv-deputativ-novodnistrovskoi-miskoi-radi-dnistrovskogo-rajonu-cherniveckoi-oblasti.html?fbclid=IwAR0Xo4ccxXOjyqVh7YxGx5NPbGPnhXbhZUukzjdgWHsqqfr9l_o8MKP-yvQ

Тож, напевне, 25 жовтня жителям міста Новодністровськ варто уважніше переглядати бюлетені і виважено віддавати свій голос. Роки керування «дилетантів» залишили добрячий слід. Місто втратило багато можливостей. А тут ще й вояжери з сусіднього села, яких ломачинчани, як самі пишуть у соцмережах, гнали з населеного пункту «паршивим віником»…