День захисту дітей в Романковецькому закладі дошкільної освіти «Чебурашка»

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

В Романковецькому закладі дошкільної освіти «Чебурашка» свято проводилося  в музичному залі. Вдало була організована і проведена музична розвага «Віддамо цей світ дитині» музичними керівниками закладу Заєц Аліною Вікторівною та Табузаном Русланом Івановичем Діти приймали участь у різноманітних конкурсах, іграх, співали пісні про літо, Україну. Цікаво дітям було давати інтерв’ю «Чим подобається тобі літо». З вітальним словом до присутніх звернулася директор ЗДО Лиса Наталія Петрівна, яка побажала діткам за період літа увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів, добре відпочити та подарувала дітям солодощі.

В цей день проводився конкурс малюнків «Дивовижна країна дитинства» серед вихованців закладу. Весело з посмішками та чудовим настроєм закінчився святковий День захисту дітей.

Працівники закладу щиро бажають вихованцям та батькам миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!