День знань в ДНЗ №2 «Барвінок» м.Сокиряни

Вересень – початок навчального року не тільки в школах, але й у дошкільних навчальних закладах. 1 вересня – світлий і радісний день, коли природа одягається в яскраве осіннє вбрання. У дитячому садку в цей день красиво і урочисто, усе прикрашено повітряними кульками, гірляндами квітів, різнокольоровими прапорцями.

Ще в серпні колектив дитячого садочка починає підготовку до цього дня. Треба продумати сценарій, вибрати ведучого, підготувати  місце для проведення свята. День знань у ДНЗ повинен пройти цікаво для всіх вікових категорій та груп. Заздалегідь готуються і вихователі, і діти, і батьки. Свято є свято, і на ньому повинно бути радісно і цікаво. Цього року вересень теплий, привітний дозволив провести свято на подвір’ї дитячого садка.

В День знань в ДНЗ № 2 «Барвінок» м. Сокиряни була проведена урочиста лінійка. Під звуки відомих пісеньок дітлахи шикуються в лінійку по групах. Усі дітки в руках тримають яскраві кульки, квіти.

А ще святковими були перші заняття в кожній віковій групі, зміст яких в основному був направлений на виховання у дошкільнят патріотичних почуттів, гордості за нашу Україну, бажання бути вільними і незалежними, багатими та працьовитими.

Любіть Україну, як сонце любіть,

Як вітер, як трави, як води…

В годину щасливу і в радості мить,

Любіть у годину негоди…

Ці слова В. Сосюра стали девізом кожної співбесіди вихователів і вихованців, які одягнені в національні костюми та прикраси, не тільки слухали своїх наставників, але й згадували та розповідали про важку ситуацію, репортажі з гарячих точок, ділилися своїми думками про те, як берегтимуть рідну землю від ворогів коли виростуть.

Педагогічний колектив впевнений: якщо змалечку щоднини, засівати зерна любові до України в дитячих серцях, виростуть з малят гарні і гідні люди – патріоти України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 4 =