Днями у Себичанах обговорювали місцеві проблеми

Близько сотні місцевих жителів та гостей  Сербичан зібрались вихідного дня біля місцевого будинку культури для спільного обговорення ситуації, яка склалась в сільському населеному пункті та на Сокирянщині. Організатори заходу мали на меті побудувати діалог між керівниками органів влади, структурних підрозділів райдержадміністрації та небайдужими сербичанцями для спільного вирішення нагальних проблем.  Проте посадовців цього дня в селі не було.  Відтак всі запитання та звинувачення залишились без відповіді. До того ж,  всім присутнім довелось стояти на свіжому повітря, так як не було кому відчинити сільську установу культури.

Місцевих   мешканців, які брали слово, турбували переважно нагальні проблеми Сербичан – це жахливий стан автомобільних доріг в селі,  дотримання законодавства сільгоспвиробниками під час розподілу та використання майнових паїв. Кілька підприємців скаржились, що не місцевим жителям надаються у використання сербичанські сільгоспугіддя.  Представники районного центру проінформували про нові призначення у контролюючих органах району і просили на початку роботи дати новим керівникам кредит довіри. Відтак збори затвердили резолюцію та направили її керівникам органів влади області та держави.

Редакції Північно-Бессарабського інформаційного порталу виконуючий виконуючий обовязки голови Сокирянської РДА Богдан Банчук повідомив, що ні він  ні заступники  райдержадміністрації запрошення взяти участь у сербичанських зборах не отримували.

IMG_7282 IMG_7286 IMG_7302 IMG_7312 IMG_7314 IMG_7316 IMG_7317 IMG_7320 IMG_7323 IMG_7325 IMG_7331 IMG_7333 IMG_7336 IMG_7340

 

  1. тимко коментує:

    купка ледарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + 5 =