До мистецького табору дозвілля та відпочинку, що діє на базі Центру творчості дітей та юнацтва, завітали поліцейські та рятувальники

Цікавим та насиченим виявився сьогоднішній день для вихованців Центру творчості дітей та юнацтва, серед яких і дітки із числа внутрішньо переміщених осіб.

До мистецького табору дозвілля та відпочинку завітали працівники відділення поліції №1 (м. Сокиряни) спільно із поліцейським офіцером громади Костянтином Пилипчуком та рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №8 державного пожежно-рятувального загону №5 ГУ ДСНС України у Чернівецькій області.

Правоохоронці провели з вихованцями профілактичну бесіду «Я і закон» та ознайомили із спецзасобами, які використовують поліцейські під час виконання професійних обов’язків.

Бійці ДСНС розповіли дітлахам про будні вогнеборців, провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» й продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні підрозділу.

Враховуючи наскільки вразила й захопила зустріч юних глядачів, впевнені, що гостям вдалося переконати дітей дбати власну безпеку.