Достойно представили Сокирянщину аграрії – постійні лідери «Буковинської осені»

З давніх-давен ярмаркове дійство перетворюється на справжнє свято. З усіх куточків з’їжджаються люди: хто торгувати, а хто – придбати. Масштабне і видовищне свято праці та спілкування. “Буковинська осінь” знову заграла яскравими барвами щедрих врожаїв. Традиційно,  у селі Реваківці буковинські аграрії зібралися, щоб продемонструвати цьогорічні досягнення у сільськогосподарській діяльності, вшанувати кращих працівників та підбити підсумки роботи.

Таке велике різноманіття виробів на ярмарці ще раз підтверджує, що на Буковині працюють справжні ґазди,

На ярмарку можна  було придбати: насіння бобових рослин, зерно кукурудзи і пшениці, борошно і висівки, хлібобулочні вироби, саджанці плодових дерев та декоративних рослин, овочі і фрукти, живих птицю та тварин, живу рибу, м’ясні вироби, яйця, продукти бджільництва, фіто чаї.

У програмі ярмарку  – виступи аматорських колективів області,  серед них засяяла по-новому і дзвінка «Прялочка» з  Селища нашого району, показовий виступ конкуру, катання верхи на конях та поні, тематичні конкурси, спортивні змагання, атракціони.

Наш павільйон сільгосппродукції був сучасним,  «книжним», яскравим і ошатним, дуже багатим ! Це відзначали всі, хто вітав свято !

А серед нагороджених –  Андронік Віталій Миколайович, депутат Сокирянської районної ради, керівник фермерського господарства «Райська долина» та Базь Борис Олександрович, пасічник села Вашківці.

Наші вітання !