Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов.

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

Гарно й урочисто пройшло прощання в нашому ЗДО «Суничка» с.Василівка.

Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запам’ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у садочку.

Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка – у бальних сукнях, хлопчики, як справжні кавалери – у краватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

З Казкової Країни до дітей завітала Диво-квітка, яка подарувала їм чарівну вазу, в яку вони збирали чудовий букет своїх спогадів, мрій і сподівань. А також квіти, які здійснювали всі бажання.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне – активних дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулися батьки,  директор ЗДО «Суничка» Шибінська Валентина Іванівна, яка побажала діткам гарного навчання в школі й вручила кожному випускнику дипломи про закінчення дитсадка та грамоти за участь у районних і обласних конкурсах. А в подарунок дітям керівник закладу виконала чудову пісню, яку всі сприйняли на «Ура!». Завітала з привітанням і майбутня вчителька першокласників – Кушнір Олена Іванівна, яка вже 1 вересня радо зустріне їх біля шкільного порогу.

А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах. Бо саме їх малята вирушали у великий світ. Увесь дружний дитсадівський колектив вручив дошкільнятам, в знак благословення, запашний коровай. Він є символом благополуччя та достатку, а в добавок ще й мед. І побажали їм, щоб життя було таким же прекрасним, як духмяний коровай, «солодким», як мед, вишите добрими справами, як чудовий український рушник.

Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій.

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші дошкільнята, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

 Вихователь – методист Майя   МІКІРІН