Економічні знання – вимога часу

Сучасна людина без економічних знань не може вважати себе підготовленою до життя і роботи. Економічні знання є універсальні, вони необхідні у всіх сферах життєдіяльності, а тому потрібні не лише спеціалістам, а і кожній людині.

З цією метою у Сокирянському вищому професійному училищі з 30 березня до 03 квітня проходив тиждень економіки під керівництвом викладача Орисі Іванівні Кушнір.

Предметний тиждень розпочався позаурочним заходом «Навіщо нам потрібні економічні знання?», який був проведений з учнями 16с групи у вигляді диспуту.

Для розкриття ролі банків у економіці держави, з метою формування в учнів економічної культури педагог в 10о і 37 групах провела круглий стіл «Банки. Банківські системи» за участю керуючої відділенням Приват Банку м.Сокиряни Н.С.Вишневської.

В рамках тижня економіки відбулася презентація учнівських проектів «Ринок і потреба споживача».

Завершився тиждень проведенням уроку-гри «Економічний бій», під час якого учні 10о групи змагалися на кращого знавця з економіки. Юні економісти під час гри працювали в групах, показали високі знання з предмету, уміння обґрунтовувати свої думки та розв’язували задачі виробничого характеру.

  1. УЧЕНЬ коментує:

    Орися Іванівна найкраща вчитель економіки …..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 60 = 67