ФСК Михалкове – володар кубка Сокирянського району з футболу (відео)

Як ми уже повідомляли, після завершення чемпіонату району на черзі був фінал кубку. 12 вересня у День фізичичного виховання та спорту, на стадіоні м.Сокиряни відбувся фінал – між командами ФСК Шебутинці та ФСК Михалкове.

На шляху до фіналу шебутинецькі футболісти перемогли в  ¼ команду ФСК «Тірас» Новодністровськ та  в півфіналі ФСК Шишківці. Михалківчани ж в ¼ здолали ФСК Сокиряни та в півфіналі ФСК Вітрянку.

Матч розпочався неквапливим темпом, команди приглядалися один до одного. Але з часом ініціативу почали захоплювати михалківчани, шебутинецькі спортсмени проводили ряд небезпечних контратак. Перший гол у матчі був забитий з пенальті. Шебутинський захисник порушив правила у своєму штрафному майданчику – суддя вказав на 11-и метровий, який був і вдало реалізований. З відповіддю суперник не забарився. Красень гол – шалений удар  приблизно з 40 метрів відновив на полі статус-кво. Знову почалася рівна гра. Після однієї подачі з кутового захисник Шебутинців зрізав м’яч собі у ворота. Так само, як після першого голу шебутинецькі футболісти швидко  зрівняли рахунок. Перша 45-и хвилинка завершилась – 2:2. Другий тайм впевненіше почали михалківчани. Вони й забили третій м’яч у ворота суперника. Команди почали обмінюватись небезпечними моментами. За 10 хв до кінця гри михалківська команда забила і четвертий м’яч. Шебутинці пішли ва-банк. І змогли на останніх хвилинах відквитати один м’яч, але на більше їх не вистачило. Перемога ФСК Михалкове – 4:3.

Організаційний комітет обрав кращого гравця в кожній з команд. У складі ФСК Шебутинці кращим став Дмитро Давидний, а у ФСК Михалкове – капітан команди Олександр Місюрко. Гравцем матчу визнано нападника михалківської команди, який зробив дубль – Гандзюка Андрія.

Команди нагроджені дипломоми, медалями, а володар ФСК Михалкове красенем кубком. Пам’ятними медалями були нагороджені тренери-представники обох команд, це Пержул Іван Михайлович та Трач Юрій Васильович, а також  сільський голова села Шебутинці Сумнєвич Леонід Васильович та сільський голова села Михалкове Кумань Леонід Васиьович. Нагородження проводив заступник голови Сокирянської РДА Бескупський Петро Петрович.

Також  було нагороджено  бригаду арбітрів, які провели матч на високому рівні – це головний суддя Озменчук Олександр (м.Новодністровськ), судді на лінії Богачук Олександр та Балик Віктор (м.Сокиряни).

Команди-учасники висловлюють вдячність організаційному, суддівському комітету та особисто голові районного об’єднання ВФСТ «Колос» Богачуку Василю Миколайовичу за проведення змагань на достойному рівні.

Фото і відео Олександра Шустовського

Огляд матчу:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + 3 =