Грубна святкує своє 250 – річчя…

В цьому році мальовниче село Грубна святкує своє 250 – річчя. Перша документальна згадка про поселення російських старовірів із назвою Грубна була в  листопаді 1771 року, хоча відомо, що своє перше поселення в урочищі Стара Грубна декілька родин російських старообрядників заснували ще на початку ХVIII століття.

Грубняни планували провести грандіозний захід, але нажаль, життя вносить свої корективи… Проте це не завадило меценатам зробити приємні сюрпризи. Леонід Миколайович Мартинюк подарував навчально-виховному комплексу музично-акустичну систему, тенісний стіл та кухонне обладнання. Неочікуваним сюрпризом для всіх стала сучасна інсталяція «Я люблю Грубна» від Чернілова Володимира Анатолійовича.

Колектив «Телерадіоорганізації «Сокиряни» хоче привітати жителів села Грубна, адже День села – особливе свято, яке об`єднує всіх, хто любить своє село, тих, чиєю працею воно створювалось. Тож нехай це свято принесе вам та вашим родинам мир, добробут та злагоду. Також бажаємо вам, щоб прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаєморозуміння серед жителів прекрасного села Грубна.