Комунальники звертають увагу споживачів житлово-комунальних послуг!
345661939_234825922481960_7596606038799118104_n

Майже кожен сокирянець − споживач житлово-комунальних послуг. Тож отримуючи ці послуги, ми маємо не забувати і про обов’язок вчасно за них сплачувати, кажуть у комунальному підприємстві «Сокиряни-благоустрій».

Фахівці зазначають, що відносини між надавачем та споживачем регулюються Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Цивільним кодексом України, Законом України «Про захист прав споживачів» та іншими нормами.

Важливо! Не допускається будь-яке самовільне приєднання об’єктів водоспоживання до діючих систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення (включаючи приєднання до будинкових вводів, внутрішньо будинкових мереж або мереж споживачів).

Використання питної води для поливу дворових і прибудинкових територій та зелених насаджень, а також інших витрат води для утримання будинків, зокрема прибирання місць загального користування, без засобів обліку не допускається.

КП «Сокиряни-благоустрій» рекомендує споживачам без будинкового/квартирного обліку водоспоживання якомога швидше подбати про встановлення індивідуального лічильника води.

З приводу питань їх встановлення та інших варто звертатися до КП «Сокиряни-благоустрій», за адресою: вул. Центральна, 44, м.Сокиряни.

Більше інформації читайте на офіційному вебсайті Сокирянської міської ради за посиланням: https://gromada.org.ua/gromada/sokyryanska/news/1683893203/