Митрополит Онуфрій звершив літургію в храмі св. вмч. і цілителя Пантелеймона

9 серпня 2015 року, у неділю 10-ту після П’ятидесятниці і День пам’яті великомученика і цілителя Пантелеймона, Предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божственну літургію в храмі св. вмч. і цілителя Пантелеймона поблизу м. Новодністровськ Чернівецької області, повідомляє Vidido.ua

Храм збудовано два роки тому на території бази відпочинку дитячого будинку-інтернат села Молниця, яким опікується братія Свято-Вознесенського Банченського монастиря.

Його Блаженству співслужили єпископ Банченський Лонгін, єпископ Хотинський Євсевій, братія Вознесенського монастиря та духовенство єпархії.

Після прочитання Святого Євангелія Блаженніший Владика звернувся до усіх присутніх із словами проповіді, під час якої закликав молитися великомученику Пантелеймону, щоб Господь зцілив кожного з нас від хвороб тілесних і душевних, та благословив миром нашу країну.

Після відпусту Предстоятель привітав братію монастиря, вихованців школи-інтернату та гостей із престольним святом, окропив святою водою та благословив усіх.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 + = 20