На Буковині офіційно представили нового начальника Управління СБУ

 

2 квітня, перший заступник Голови Служби безпеки України Юрій Артюхов, за участі керівників обласної та міської влади, правоохоронних і контролюючих органів представив особовому складу  Управління СБУ в Чернівецькій області нового керівника – полковника Руслана Сторожука, призначеного на цю посаду Указом Президента України від 23 березня 2015 року.

Юрій Артюхов наголосив, що перед регіональним органом безпеки стоять надзвичайно важливі завдання, серед яких захист територіальної цілісності держави, контррозвідувальна діяльність, боротьба з корупцією та контрабандою. «Гасло «Україна понад усе» – не просто слова, нині ми маємо відкинути все особисте і працювати на користь держави та українського народу», – зазначив він.

Керівник Управління зазначив, що головним завданням особового складу є служіння українському народові та виконання завдань, визначених Президентом України та керівництвом СБУ. «Колектив Управління є дієвим боєздатним механізмом, здатним вирішувати складні завдання,  і ми усвідомлюємо всю відповідальність за збереження миру і стабільності в краї», – наголосив Руслан Сторожук.

SAM_0819 - Копія

Довідка:

Сторожук Руслан Васильович пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника Управління СБУ в Тернопільській області. У 2010 році звільнився у запас. В 2014-му – повернувся до Служби.

До призначення обіймав посаду заступника начальника Головного управління – начальником управління контррозвідки СБ України в м.Києві та Київській області.

SAM_0826

Прес-служба УСБУ в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

69 + = 78