На Хотинщині чоловік, що постраждав у ДТП, помер у лікарні

5-го серпня, близько 16-тої години, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про зіткнення автомобілів поблизу села Недобоївці Хотинського району.

Виїхавши на місце ДТП, працівники поліції з’ясували: рухаючись зі сторони Чернівців, легковий автомобіль «Opel» з невідомих поки що причин, раптом виїхав на зустрічну смугу. Зачепивши там мікроавтобус «Ford Transit», легковик потім лоб у лоба зіткнувся з мінівеном «Volkswagen Caddy».

На момент удару в автомобілі «Opel» перебувало п’ятеро осіб, а у «Volkswagen Caddy» – троє. З травмами різного ступеню тяжкості усі восьмеро потерпілих були доставлені до лікарні. Серед них і 6-річна дівчинка. Від отриманих внаслідок ДТП травм у реанімації помер 60-річний водій автомобіля «Opel».

За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Про це Північно-Бессарабському інформаційному порталу повідомили Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.