На Кельменеччині чоловік поплатився за довірливість автівкою

Працівники Кельменецького райвідділу УМВС оперативно встановили особу, котра викрала авто таксиста. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець.

Інцидент трапився 10 серпня. Мешканець Кельменецького району приїхав до Чернівців за покупками. Закрутившись по справах, чоловік і не помітив, як пролетів час. На автобус він не встиг. Тож вирішив дістатися дому на таксі. Якраз неподалік автостанції і стояла автівка. Кельменчанин підійшов до водія та домовився з ним, що той його відвезе.

Коли чоловіки дісталися села, то клієнт запропонував таксисту погостювати в нього вдома. Мовляв, чекає, поки мати прийде з грошима, до то ж, в селі цього дня відзначали храмове свято. Водій пристав на пропозицію. Новоспечені знайомі добряче випили, і таксист заснув. Коли ж прокинувся, то ні клієнта, ні його мати з грошима вдома не було. А як вийшов на вулицю, то в чоловіка мало мову не відняло – його автомобіля як і не було. Він одразу ж зателефонував на 102 та розповів про ситуацію.

Слідчо-оперативна група райвідділу одразу ж виїхала на місце виклику, – розповів начальник Кельменецького РВ Андрій П’ятницький. Міліціонери оперативно вийшли на слід зловмисника і вже за декілька годин знайшли автомобіль на березі Дністра.

Як виявилося, клієнт вирішив не розраховуватися з таксистом. Просто напоїв того «до відключки», сів за кермо його авто та поїхав відпочивати до річки. Дорогою назбирав собі компанію із охочих погуляти односельців. Тепер така витівка загрожує чоловікові позбавленням волі на строк до дванадцяти років. Адже за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

 

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 19 = 21