На Кельменеччині в річці втопився чоловік

У селі Вороновиця Кельменецького району в річці Дністер втопився житель села Мамаївці Кіцманського району, чоловік 1957 року народження. Відпочиваючи на річці, він разом із товаришем на човні пливли по Дністру і рибалили, як раптом чоловік впав з човна у воду. В тому місці глибина річки становить близько 15 м.. Інший чоловік, який перебував у човні, відразу кинувся рятувати його. Йому вдалося витягнути чоловіка на берег, проте той вже був без ознак життя. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу в Чернівці для встановлення причини смерті.

За останні 3 доби в Чернівецькій області втопилося 5 людей з них 3 дитини. Всього з початку року через необережне поводження на воді загинуло 12 людей, з яких 5 дітей. Усі вони відпочивали в місцях, які не призначені для цього.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до людей: дотримуйтеся правил відпочинку на воді! Шановні батьки! Не відпускайте дітей самих відпочивати на воді та ніколи не залишайте їх без нагляду. Діти не завжди відчувають ті небезпеки, які їх оточують. Для відпочинку на воді обирайте лише ті місця, які для цього призначені і де чергують рятувальники, які можуть вчасно та правильно надати допомогу. Пам’ятайте, що вода не пробачає помилок! Не перетворіть відпочинок на трагедію, дотримуйтеся правил безпеки!

Про це повідомляє прес-служба УДСНС в області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 39 = 45