На одній з центральних вулиць Сокирян водій заїхав у дерево

З самого ранку жителів вулиці Каштанової у Сокирянах налякав гучний гуркіт. Повибігавши на дорогу, вони побачили розплющену іномарку поруч з деревом, відтак відразу викликали правоохоронців,  лікарів, а доки останні не прибули, намагались надати першу допомогу постраждалому. Як з’ясували працівники Державтоінспекції,  молодий чоловік, житель  міста Сокиряни, не впорався з керуванням свого ДЕУ- ЛАНОС та допустив наїзд на один з каштанів, висаджених по узбіччі автодороги. В результаті ДТП водій, який сам перебував в автомобілі, отримав черепно-мозкову травму, відкритий перелом чашечки правого коліна та чисельні забої.

Крім того, на початку Нового року в Шебутинцях місцевий житель, керуючи автомобілем ФОЛЬКСВАГЕН-КАДДІ, не впорався з керуванням та з’їхав з мосту. На щастя, ніхто в цьому ДТП не постраждав.

Відтак Державтоінспекція закликає водіїв бути обережними на автодорогах, ретельно дотримуватись правил дорожнього руху та слідкувати за справністю своїх транспортних засобів, адже від цього залежить не лише Ваше здоров’я та життя, а й інших учасників дорожнього руху.