На Різдво Митрополит Чернівецький і Буковинський Мелентій завітав до Чернівецького СІЗО

7 січня 2015 року Митрополит Чернівецький і Буковинський Мелентій завітав до Чернівецького слідчого ізолятора, де привітав ув’язнених та засуджених з Різдвом Христовим і побажав скорішого очищення душі, визнання своїх гріхів, покаяння та повернення до законослухняного життя, а хор священнослужителів виконав різдвяні пісні.

Разом із митрополитом ув’язнених та засуджених привітав з різдвяними святами і начальник відділу ДПтСУ в Чернівецькій області полковник внутрішньої служби Микола Онофрейчук, який зазначив: «Бажаю вам завжди бути в гармонії зі своєю совістю,  творити лише праведні справи та якнайшвидше стати на шлях виправлення». Окрім привітань, всі засуджені та ув’язнені отримали від Митрополита різдвяні подарунки.

Керівництво відділу та Чернівецького слідчого ізолятору висловили Митрополитові Мелентію свою повагу та вдячність за турботу, яку він виявляє до осіб, що утримуються в установі. Можливість особи звернутися до релігії під час перебування під вартою дає позитивний вплив на процес виправлення та ресоціалізації засуджених. Саме з цією метою на території слідчого ізолятора діє православна церква, де кожної неділі проводиться служіння божественної літургії, під час якої засуджені мають можливість відправляти релігійні обряди.

 

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + 1 =