На Сокирянщині 24 серпня поклали квіти до пам’ятника Т.Шевченка

23 серпня, в м. Сокиряни відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня незалежності України.

Розпочалися заходи урочистою ходою керівників районної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, депутатів районної і обласної рад, трудових колективів, громадськості району та покладанням квітів до пам’ятника Т. Шевченка.

Відтак, всіх жителів району з найвеличнішим святом нашої країни привітав заступник голови райдержадміністрації Богдан Банчук.  Звертаючись до присутніх Богдан Миколайович зауважив, що вперше Україна свій день народження не святкує, а відзначає. А це означає, що нині нам необхідно переосмислити та по справжньому оцінити смак незалежності. «Українці, які у всі часи були миролюбною та працьовитою нацією, з віковічним прагнення до розквіту України в сім’ї європейських народів, змушені відстоювати своє право на свободу зі зброєю в руках»,-  сказав він.

Опісля, всі схилили голови в хвилині мовчання, в пам’ять тих, хто поліг за волю й незалежність України – героїв Небесної сотні, патріотів – воїнів та мирних громадян.

На завершення Богдан Банчук побажав всім миру, згуртованості та віри в перемогу і щасливе майбутнє наших дітей та України.

  1. Бесараб коментує:

    Як вам не встидно!!!! Виповзли як гадина з кущів, ганьба!!!!! Стидоба!!!!

  2. Сокирянець коментує:

    Регіонали перевертні!!!А де ваша гідність?!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 + = 32