На Сокирянщині пересуватися на авто з іноземними номерами стало небезпечно

ДАІ зупиняє такі машини і виписує штрафи. До недавнього часу авто з польською, чеською або угорською “пропискою” можна було купити в три-п’ять разів дешевше, ніж нову іномарку, їздити на ньому цілий рік, а потім цей термін благополучно продовжити. Але 5 березня набула чинності постанова, згідно з якою термін водіння на машині з іноземними номерами обмежується 20 днями.
Співробітники міліції, в тому числі Державтоінспекції мають право зупинити автомобіль. Одна з причин – перевірка документів, які підтверджують можливість водія керувати даним автомобілем.

Відтак 12 липня співробітники Сокирянського відділення ДАІ спільно з працівниками карного розшуку Сокирянського РВ УМВС у Чернівецькій області в ході проведення операції “Автомобіль” у місті Сокиряни було зупинено автомобіль марки “BMW-525”, польської реєстрації, під керуванням сокирянця «П». На вимогу правоохоронців водій «п’ятірки» не представив документи на право власності та законності перебування автомобіля на території України. Вказаний автомобіль був затриманий до вияснення питання по факту перетину кордону України.

  1. децл коментує:

    у 12 причинах зупинки автомобіля немає прицини перевірки документів тобто мент може зупинити авто тільки при порушені правил, до яких є підтвердження фото або відео фіксації!!!!так що хлопець може спокойно йти в суд і вимагати від цих “недоумків” компенсацію!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 + = 17