На Сокирянщині пролунав «Останній дзвоник»

Урочисте, радісне та водночас хвилююче свято «Останнього дзвоника» відбулось в закладах освіти Сокирянської громади. Радісні школярі та схвильовані випускники – для кожного свято мало свій зміст і своє значення. Школярі тішились початку літніх канікул, а випускники прощались з безтурботними роками дитинства, рідною школою та вірними наставниками – вчителями.

Відвідали навчальні заклади та привітали освітянську громаду Сокирянщини із завершенням ще одного непростого та сповненого випробувань навчального року голова Дністровської районної ради Олександр Янчак та заступник голови Дністровської районної державної адміністрації Лариса Селезньова, міський голова Василь Козак, перший заступник міського голови Іван Гангал, секретар міської ради Любов Степаненко, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко.

Представники органів влади подякували вчителям за щоденну клопітку працю, батькам випускників побажали терпіння та успіхів, випускникам – успішної здачі зовнішнього незалежного оцінювання, легкої життєвої дороги, гарної долі та здійснення мрій.

Для учнів першого класу останній дзвоник був першим, для 375 дев’ятикласників – ще однією щаблиною для отримання атестату, а для 198 одинадцятикласників він став останнім.