На Сокирянщині влада та місцеві жителі допомагають біженцям з Донбасу

На даний час на території району зареєстровано та проживає  77 осіб – переселенців, у тому числі 31дитина. 29 сімей проживають у приватному секторі, одна сім’я – у Романковецькій дільничній лікарні. 14 дітей відвідують школи, де харчування безкоштовне та 7 дітей відвідують садочок. Про це повідомляє Сокирянська райдержадміністрація.

Дві сім’ї з допомогою ДП «Сокирянський лісгосп» забезпечені дровами. Надана гуманітарна  допомога у вигляді продуктів харчування, теплого одягу, засобів гігієни та предметів першого вжитку.

До управління соціального захисту звернулися 10 сімей для призначення та продовження виплати державних соціальних допомог. Із зазначеної категорії переселенців 27 сімей звернулись за призначенням щомісячної адресної допомоги для  покриття  витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у розмірі 442 грн. для працездатних громадян та 884 грн. для пенсіонерів, дітей, інвалідів. Виплата адресної допомоги  проведена 23 сім’ям на суму  75885  грн.  за жовтень, листопад та грудень 2014 року.

Виплата державної соціальної допомоги та адресної грошової допомоги проведена в повному обсязі, заборгованості немає.

Про це повідомляє Сокирянська райдержадміністрація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

85 + = 91