На центральній площі міста Сокиряни –територія дитячих мрій

Свято з нагоди  Міжнародного Дня захисту дітей в Сокирянах вдалося на славу.

Понад двісті дітей взяли участь в конкурно – розважальній програмі. Чого там тільки не було і різноманітні конкурси, і надувні кульки, і  розписані аквагримов щасливі обличчя дітей. Людно було коло арт-майстерні з виготовлення штучних квітів та стилізованої писанки, а також біля палатки з виготовлення об’ємних квітів. Насолодилися  учасники свята переглядом творчих робіт вихованців художньої школи, районного центру дитячої творчості для дітей та юнацтва. Свої спортивні здібності дітлахи демонстрували в  «мотузковому парку» – конкурси для дошкільнят «Ми веселі, спритні, дужі і до спорту не байдужі!», для школярів «Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дають всім дітям крила!».  Учні початкової школи поринули в ігровий калейдоскоп дитячої книги.

Вітаючи дітей зі святом керівник апарату райдержадміністрації Алла Серебрянська побажала міцного здоров’я, родинного тепла, мирного неба, сяючих посмішок та здійснення усіх мрій. Опісля було визначено переможців конкурсу малюнка на асфальті «Ми за мир», спортивних змагань та відзначено їх  грамотами  та подарунками.

Учасники заходу стали глядачами святкового концерту у виконанні танцюристів та вокалістів  місцевих шкіл, дошкільних установ  і РЦТДЮ. Особливо зворушливими були концертні номери дошкільнят та першачків. Всі дітки на площі отримали солодощі та море незабутніх вражень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 13 = 20