Нагороджено юних, талановитих, креативних та успішних учнів Сокирянщини і їх наставників

Вже вкотре освітянська спільнота Сокирянщини зібралась, аби відзначити та нагородити тих, чиї здібності, наполеглива праця та креативність принесли чергові перемоги для Сокирянської громади.

Традиційно, свято «Юної еліти Сокирянщини», яке вшановує талановитих, здібних та вмілих школярів і педагогів, організували в місті Сокиряни.

Привітати та порадіти успіхам юних жителів громади і їх наставників завітали Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу освіти Галина Рябко, керівник відділу культури і спорту Євген Пленгей, голова профспілки працівників освіти Сокирянської територіальної громади Анатолій Полонка, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Віталій Микитюк.

140 школярів та 90 наставників, 26 травня, були відзначені грамотами та грошовими преміями, на які із місцевого бюджету було направлено більше 50 тисяч гривень. Відзначили тих, хто показав високий рівень знань, захищав честь громади та став переможцем й призером конкурсу науково-дослідницьких робіт, інтелектуальних, творчих та мистецьких фестивалів-конкурсів, спортивних змагань та багато інших.

«Свято «Юна еліта Сокирянщини» проводиться вже 14 років, і кожного року нам є чим пишатися. І цьогоріч ми показали дуже хороший результат, особливо враховуючи той факт, що більшість заходів відбувалось он-лайн» – зазначив міський голова Василь Козак. Василь Васильович подякував педагогам за щоденну клопітку працю та за віддану і наполегливу роботу в умовах карантину, а школярам побажав впевнених перемог, гарних результатів та легкої дороги.

Юна еліта Сокирянської громади сьогодні – це майбутні екологи, аграрії, садівники, дизайнери, інженери, історики, археологи, науковці, екскурсоводи, математики, гуманітарії, знавці комп’ютерних технологій, гімнасти, співаки і танцюристи – діти, на яких покладаємо надії та чиїми талантами пишаємось зараз.

Успіхів, позитивних результатів та досягнення нових, великих висот!