Найкращих рятівників привітали та нагородили з нагоди професійного свята

17 вересня з нагоди  Дня рятувальника влада та бійці цивільного захисту підбивали підсумки роботи та  визначали пріоритети подальшого розвитку служби на Сокирянщині. Виступаючи перед присутніми,  голова Сокирянської районної ради Василь Козак зауважив, що поряд з тим, що у 2019 році спостерігається суттєвий приріст надзвичайних ситуацій,  пожежники району професійно та злагоджено реагують на всі виклики стихії.  У свою чергу, районна влада постійно дбає про поновлення та переоснащення матеріально-технічної бази рятувальних підрозділів, наразі вже замовлено гідравлічні ножиці та комплект обладнання до них.

У ході урочистостей керівництво району та  начальник служби цивільного захисту Сокирянщини Сергій Сєлєзньов  вручив документи про присвоєні чергові звання старшини служби цивільного захисту  водію караулу восьмої державної пожежно-рятувальної частини Віталію Боянжію, старшого сержанта  –  командиру відділення Олександру Заришняку. Серед молодшого начальницького складу чергове звання старшого сержанта з нагоди свята отримав  командир відділення 8 ДПРЧ Михайло Надводний.

Також ряд кращих співробітників рятівних підрозділів  Сокирянщини отримали Почесні відзнаки Чернівецької обласної ради та облдержадміністрації, районної ради та держадміністрації.