НМТ-2023: доступний демонстраційний тест з фізики
337001867_1123714115267512_2903930221750587062_n

Потенційні учасники НМТ, які планують вибрати третім предметом фізику, можуть виконати 20 завдань з цього предмета у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Інтерфейс запропонованого онлайнового тестувальника відрізняється від реального НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їхнього виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного.

Також для тих учасників, у яких повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером /з планшетом/ телефоном, демонстраційний варіант тесту доступний за посиланням.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування, буде можливість вибрати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді. Після завершення роботи будуть доступні результати тестування з цього предмета.

Учасникам демонстраційного тестування дозволено використовувати довідкові матеріали (формули) так само, як і під час реального випробування.

Демонстраційні тести з української мови та математики та історії України уже доступні майбутнім вступникам.

Не пізніше травня будуть оприлюднені тести з інших предметів.

Джерело: Офіційний вебсайт Міністерства освіти і науки України