Новодністровські депутати збільшили штат міськради

1 лютого відбулася позачергова сесія Новодністровської міської ради. Про це повідомляє інтернет -ресурс Новодністровськ Інфо. Прикро, а ні оголошення, а ні звіту про сесію на офіційному сайті Новодністровської міської ради журналісти не знайшли. Але це і не дивно у Сокирянській міській раді працюють так само.

На порядок денний було винесено 26 питань порядку денного та кілька депутатських запитів. Сесія пройшла під головуванням секретаря міської ради Наталії Кримняк, адже самого міського голови Анатолія Болдашева, за словами Новодністровських колег на робочому місті у 2018 році ще не було.

Розгляд деяких питань був досить тривалим. Розпочали обранці  з внесення змін до  структури та загальної  чисельності міської ради. Після тривалого обговорення депутати вирішили збільшити штатну чисельність апарату Новодністровської міської ради до 73,5 штатних одиниць разом з господарською групою. Виходить Сокирянській ОТГ є на кого рівнятись.

Депутатів та присутніх турбували результати роботи відділу Інвестицій та енергоефективності, в якому, на їх думку не зовсім ефективно, працює депутат Сокирянської райради Ігор Нажига. Як проходив розгляд цього питання дивіться далі.

На сесії також прозвучало питання щодо безпритульних собак, яких у Новодністровську чимало. В порядку денному цього питання не було, але підняла його стурбована жителька міста, яка просила представників влади вирішити дану проблему, яка хвилює на сьогодні багатьох новодністровців. Тож влада пообіцяла взяти дане питання під особливий контроль і найближчим часом буде намагатися віднайти правильне вирішення цієї проблеми.

Досить бурхливо і тривало обговорювали питання щодо земельної ділянки, яка розташована між  будинками 14 та 11 мікрорайону «Діброва». Жителі цих багатоповерхівок, які виступають проти забудови, ініціювали громадські слухання та зібрали 94 підписи з зверненням до представників влади, аби ті не продовжували оренду забудовнику.

(За матеріалами інтернет-ресурсу Новодністровськ Інфо)