«Обдарованість року-2014» у Романковецькій гімназії

Юність – це вік , коли людина робить  одне з найбільших відкриттів – відкриває саму себе. Звичайно, нікому не дано з цілковитою точністю визначити своє майбутнє, та кожному під силу помітити свій власний шлях, проаналізувати свої можливості.

Учні Романковецької гімназії активно працювали протягом навчального року й гідно представляли свій навчальний заклад на районних і обласних конкурсах, турнірах, в ІІ, ІІІ, ІV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін, у спортивних змаганнях.

І ось 7 травня 2014 року в Романковецькій гімназії відбулося уже традиційне свято – свято визначення талантів «Обдарованість року – 2014». У цей травневий сонячний день на подвір’ї гімназії зібралися учні та вчителі. З вітальним словом виступив директор гімназії Валерій Михайлович Степаненко, який зазначив, що в гімназії у вересні 2013 року видано наказ «Про проведення конкурсу «Обдарованість року» серед учнів гімназії». Відповідно до наказу  створено робочі групи для підведення підсумків конкурсу в номінаціях «Дослідник року», «Талант року», «Лідер року», «Інтелект року»,  «Спортсмен року». До груп увійшли члени адміністрації, вчителі, психолог, голови та члени комісій ради учнівського самоврядування. Членами робочих груп розроблено критерії оцінювання учасників конкурсу, створено інформаційний вісник, в якому висвітлено фоторепортаж конкурсу «Обдарованість року – 2013» та матеріали конкурсу «Обдарованість року – 2014».

Слова ведучих, музичний супровід створювали приємну атмосферу. По черзі були оголошені фіналісти в кожній із номінацій. Найбільш хвилююча мить наступала тоді, коли оголошувались імена переможців.

Отже, переможцями конкурсу «Обдарованість року – 2014» стали: у номінаціях «Дослідник року», Лідер року» – учениця 11-А класу Бабій Роксолана, у номінації «Талант року» –  учениця 11-А класу Метрусь-Марущак Тетяна, у номінації «Інтелект року»  перемогу здобула Брижак Христина, учениця 5(9) класу, у номінації «Спортсмен року» – Романчук Руслан, учень 10 класу. Хвилини несподіваної радості охоплювали переможців, коли їх нагороджували грамотами, дарували квіти, в дарунок звучали музичні вітання юних артистів гімназії: Урядової Тетяни, Цуркан Аліни.

Безперечно, що перемога – це спільна праця учня, вчителя і батьків, які постійно допомагають, дають слушні поради, роблять все для того, щоб їхні діти були розумними, чемними,  вихованими.

.

Свято добігало до кінця, а всім присутнім хотілося, щоб ця мить зупинилася. Саме та мить – несподіванки, радості, захоплення, успіху, гордості за переможців конкурсу «Обдарованість року – 2014», що стали зірочками на гімназійному олімпі, який є часткою дружньої міцної родини учнів району.

Тож, нехай прояв їхніх талантів, волі, палких сердець, прокладе дорогу до вершин всім учням! Нехай на карті знань з’являються  наступні зірочки – імена переможців гімназійних конкурсів «Обдарованість року».

DSC_0056 DSC_0065 DSC_0091 DSC_0112

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + 3 =