Першовересень завітав в Сокирянське вище професійне училище

 

День знань – це особливе свято, бо саме з нього починаються сходинки в незвіданий світ науки. Радісні хвилювання переповнювали і батьків, адже їх діти вирішили стати самостійними, обрали певну професію. Зі святом вітали учнів гості свята:

В.о. голови РДА – Бескупський Петро Петрович, міський голова – Равлик Василь Степанович, керуючий справами Ощадбанку – Царенко Юрій Леонідович та представник корпорації «Сварог Вестгруп» – Олійник Настя Олегівна та мама першокурсниці – Богач Світлана Іванівна.

Зі словами, що допоможуть збагнути життєві істини звернувся директор Сокирянського ВПУ – Купчик О.П. найкращим учням були вручені грамоти і грошові премії.

Пролунав перший дзвінок, який оголосила Богач Катерина – учениця 12 «О» групи. В дарунок всім присутнім прозвучали патріотичні пісні про Україну.

Найкращими на святі були першокурсники. Вони сьогодні найщасливіші, бо їх супроводжує жага до знань і бажання стати невід’ємною частинкою нашого навчального закладу.

  1. COK FM коментує:

    Всі коментарі, які були видалені – відправлені з однієї IP-адреси (“Люди з мене, а я сам з себе…”). Дякуючи таким “персонажам”, які використовують образливі слова і переходять на особистості, коментування буде закрито.

Comments are closed.